Donderdagrepetities

Beste Bacchant,

 

Zoals de meeste reeds vernomen hebben op onze maandagrepetitie gaan we vanaf volgende week ook een donderdagrepetitie inlassen. Dit is nodig om ons einddoel te bereiken, namelijk een concert om U tegen te zeggen. Groeien kan pijn doen, dat weten wij nog van toen we tieners waren. Stilaan verleggen wij dus ook onze grenzen en gaan dit doen door oefening en nog eens oefening.

 

We groeien niet alleen als koor, maar ook als groep en dat is extra meegenomen. Maar dit kunnen we niet zonder jou, daarom een warme oproep om steeds aanwezig te zijn. Het is niet alleen voor jou aangenamer maar voor iedereen die samen met jou deze muzikale reis onderneemt.

 

Met vriendelijke groeten,

Luc Reynaert

Commentaren: 0 (Discussie gesloten)
    Er zijn nog geen commentaren.