Inschrijvingsformulier koorweekend

Beste Bacchant

 

Het inschrijvingsformulier voor koorweekend op 18 en 19 november 2017 te Nieuwpoort vind je via deze link. Graag zo vlug mogelijk invullen en versturen.

 

Na het invullen krijgen jullie vrijwel onmiddellijk een bevestigingsmail, met de uitnodiging tot betalen van het voorschot van 50 euro. De mail zou een waarschuwing kunnen bevatten dat de inhoud zou frauduleus zijn, maar geen paniek, dit is niet het geval.   

 

Enkele opmerkingen:

  • Wat betreft de eventuele "fraude"melding: er zou maximum een half uur moeten zitten tussen het invullen van je gegevens en het ontvangen van de e-mail. Indien je na deze termijn niets hebt ontvangen, neem je best zo snel mogelijk contact op met Ellen.
  • Op het inschrijvingsformulier moet je de kamerverdeling doorgeven. Leden die bij elkaar op de kamer slapen, noteren ook allemaal (dezelfde) kamergenoten.
  • Je inschrijving is pas gelding na de betaling van het voorschot van 50 euro. Dit bedrag zou ten laatste op Pasen moeten gestort zijn (dus vóór 16 april). Paasmaandag is al te laat...
  • Er kan geen aanspraak gemaakt worden op annulatie. Indien je uiteindelijk niet zou kunnen meegaan, zorg je zelf voor een invaller, ofwel ga je een persoonlijke annulatieverzekering aan.

 

Groeten

Els

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0