Repetities

Beste Bacchant,

 

De opkomst op de repetities is momenteel goed te noemen, maar het kan nog beter.

Wij zijn pas met z'n allen samen een mooi en goed koor.

 

Het is daarom dat wij deze oproep doen aan ieder van ons om je onvoorwaardelijk in te zetten. Jouw stem is heel belangrijk, jouw steun voor de anderen om samen mooie muziek te maken. Inderdaad, soms is dit niet eenvoudig, soms lukt het niet van de eerste keer, maar alleen door vol te houden kan het lukken en... je bent niet alleen.

 

Wij kunnen gelukkig hiervoor rekenen op het muzikaal talent van Ellen en Jo. Van ons mag je verwachten dat wij je in de toekomst zo goed mogelijk zullen informeren en zorgen dat alles klaar staat voor en na de repetitie.

 

Bedankt om dit ter harte te nemen en tot volgende maandag.

 

Namens het bestuur,

Luc Reynaert