Een Kerstwens met een dankjewel ;-)

Beste Bacchanten,

 

Graag wil ik jullie langs deze weg heel erg bedanken voor de Taizé-viering van het afgelopen weekend.

 

Het was een warm en deugddoend samenzijn dat niet alleen mij maar ook veel mensen heeft geïnspireerd om steeds opnieuw op zoek te gaan naar dat wat ons echt mens maakt: de liefde en het zorgen voor elkaar. Jullie samenhorigheid en het “er zijn” voor elkaar maakt jullie tot een heerlijk hechte groep.

Daarom zou ik jullie dan ook graag het volgende willen vragen…

 

Iedereen draagt in het koor zijn steentje bij op die manier die voor hem of haar mogelijk is. Niemand van ons kan en mag hierover oordelen - we hebben allemaal wel es een minder kantje… Wees dus lief voor elkaar … en met elkaar… we vogelen allemaal zoals we gebekt zijn ;-) #interpretatienaarwens #lol #latenight

 

Dat wil ook zeggen dat voor elkaar, naast elkaar, achter elkaar of tussen elkaar irrelevant is t.o.v. de prachtige muzikale koorervaring die jullie elke week samen mogen “mee"maken.  Vooraan of achteraan … iedereen is en blijft even belangrijk - waar je ook mag zitten tussen deze fantastische groep mensen. Muziek maken doe je samen in 1 mooi verhaal. Blijf dus vooral genieten van het samen zingen en musiceren…. ongeacht waar je ook geparkeerd mag staan ;-)

 

En als het je soms es tegen zit denk dan nog es even aan de woorden van Mahatma Gandhi:

“Be the change that you wish to see in the world.” - Verandering begint niet bij de anderen maar bij jezelf.

 

Geniet van een hele mooie Kerst en een spetterend Nieuwjaar.

Tot 8 januari ;) 

 

Dikke kus van een tevreden dirigente! X

 

Met vriendelijke groeten,

Ellen Verheyen