Bacchanten zingen "Crossing the Channel"

Beste leden,

 

Ons concert komt stilaan dichterbij. Tijd om reclame te maken bij onze fans. De flyer die je hieronder vindt, kan je gebruiken om door te sturen en op social media te delen. Laat iedereen weten dat we een spetterend concert geven.

 

Eventueel nog een begeleidend tekstje :

 

In “Crossing the Channel” brengen de Bacchanten werken uit de Engelse en Ierse koormuziek. Componisten als Bob Chilcott, John Rutter, Brendan Graham,…  zijn zeker gekend door de echte liefhebber van Engelse koorzang. De werken van deze componisten zijn van een uitzonderlijke muzikaliteit, en doen de Keltische muzikale tradities alle eer aan. Om de concertbeleving optimaal “overzees” te maken, vergast het duo M&M (Isaac Muller & Philip Masure) jou op een aardig potje Ierse folk muziek. Stap met ons op de ferry en vaar mee tot aan de white cliffs… Zet voet aan wal en laat je begeesteren door prachtige muziek van over het kanaal.

 

Zaterdag 5 mei 2018 om 19.30 uur

Zondag 6 mei 2018 om 15.00 uur

 

Tickets: € 15

Bestellen via www.bacchanten.com

 

 

Groeten,

Het bestuur

Flyer Bacchanten zingen "Crossing the Channel"
Crossing the channel_Bacchanten.jpg
JPEG-bestand 851.7 KB