Repetities na het concert

Beste Bacchant,

 

Zoals Erik reeds weergaf in een deugddoende reactie, kunnen we fier zijn op onszelf en de geleverde prestaties.

Er volgt dus een kleine rustperiode om te herbronnen, en dat wil zeggen dat we nog 2 maandagen skippen en pas de repetities terug aanvangen op maandag 28 mei 2018, zelfde plaats, zelfde tijd. En ... niets houdt je tegen om een Bacchant mee te brengen.

 

Er is een foutje geslopen in een publicatie van optredens en activiteiten in een folder die voornamelijk in Kalfort is verspreid. Wij treden dus niet kortelings op in het Vrededaal.

 

Ik geef nog even in bijlage de tekst van Erik mee om zeker te zijn dat iedereen deze ontvangen heeft.

 

Namens het bestuur,

Luc

 

 

‘The Day After”, nu alles een beetje bezonken is, nu de rook om ons hoofd is verdwenen, zijn ook wij, Renilde en ik, heel fier, blij en tevreden met de prestatie die we dit weekend ‘samen’hebben gepresteerd! (Eerlijk? Ik was met dit programma, niet de enthousiasteling van het eerst uur.)

 

De overgrote meerderheid van onze toehoorders was even enthousiast als wij zelf en sommigen bestempelden dit concert als een hoogtepunt in het Bacchantenbestaan, een 30 jarige verjaardag waardig. Dit kan alleen maar gerealiseerd worden met  inzet, samenwerking, solidariteit. De samenhorigheid van de groep, zoals die dit weekend weer is getoond: Subliem! Het samen kunnen/willen opbouwen is een goede waardemeter maar het samen afbreken en opruimen nog meer :-)

Wat wij hoorden: een prachtprestatie, gevoelig, beleving, kippenvel, humor en zelfs een traantje… Was dat niet de bedoeling?

 

Ik had ook een babbel met M&M, een meerwaarde voor ons concert, ook zij waren lovend over onze prestatie, blij met de samenwerking en wij een beetje overdonderd door hun mooie klanken. Ook de geluidsman, een man van stiel, was West-Vlaams kort maar ‘contente’. Kunnen rekenen op de gemeente, haar infrastructuur en  personeel, mogen we ook  niet vergeten. Dat allemaal moet in elkaar passen, als stukjes van een moeilijke puzzel en dat is gelukt ! Alles klopte en dat gaat echt niet vanzelf, ik kan het weten, daar is werk in gestoken, daar zijn bereidwillige mensen voor nodig en die zijn we erg dankbaar. Zonder verder in detail te gaan of namen te noemen uit vrees iemand te vergeten, iedereen die ergens meewerkte aan het welslagen van deze onderneming verdient een pluim. Het is echter geen geheim dat alles valt of staat met onze fantastische Ellen, een gedreven Jo, een enthousiast bestuur en een paar buitengewone losse vaste medewerkers.

 

’t Is weeral gelukt ! Op naar het volgende.  

Erik