Spaghettiedag 17 juni 2018

Beste leden,

 

De volgende activiteit op onze agenda is onze jaarlijkse spaghetti dag, die doorgaat op zondag 18 juni 2018 in de Polyvalente zaal te Liezele (onze vertrouwde repetitieplek).

 

Uiteraard is het nodig om hiervoor ook reclame te maken. Stuur de flyer (zie onder), in welgekende lay-out, door aan al wie je maar wil uitnodigen. Plaats hem op facebook en alle andere media kanalen. Ook op onze website is de flyer terug te vinden. Flyers zullen weer in Puurs en Liezele rondgedeeld worden, een affiche ophangen kan ook. Hierover krijg je later nog meer nieuws.

 

Om dit te realiseren hebben we ook weer helpende handen nodig.Je krijgt nog een lijst doorgestuurd waarop je kan aanduiden wanneer je welke taak voor je rekening wil nemen. Vorig jaar hebben een aantal mensen het beste van zichzelf gegeven en het zou tof zijn om jullie weer in deze ploeg te hebben. Een beetje meer informatie over de taken heb ik samengevat in ‘Richtlijnen helpers 2018’ (zie bijlage hieronder).

 

Hopelijk mogen we veel hongerige magen vullen en uiteraard ook onze kassa. Dank je wel om hieraan te willen meewerken.

 

Verder wens ik jullie nog een prettig weekend en tot …. maandag 29 mei.

 

Groetjes.

Het Bestuur

Flyer 'Liezelse Pieren'
Flyer Liezelse Pieren 17 juni 2018.pdf
Adobe Acrobat document 742.4 KB
Richtlijnen helpers
Spaghetti dag - Richtlijnen helpers 2018
Microsoft Word document 166.6 KB