Takenblad 'Liezelse Pieren'

Beste leden,

 

Van harte bedankt voor jullie bereidwillige medewerking aan onze spaghettidag van zondag 17 april 2018. Ik heb het takenblad aangevuld met jullie namen en het ziet er niet slecht uit... BEDANKT alvast voor jullie bereidwillige medewerking.

 

  • Er is nog wel één gaatje (of twee) op te vullen voor het opschrijven+bedienen van eten op zondag middag. Momenteel zijn daar slechts 2 helpers genoteerd en ik vrees dat dit echt te weinig is... Wil er zich nog één koorlid (of twee) of kennis of familie engageren voor deze taak? Wij zouden daar zeer dankbaar voor zijn.
  • Ook voor de opkuis op zondagavond zouden we graag nog minstens één naam genoteerd zien... Alvast bedankt om toch nog eens na te denken wie dit zou kunnen doen...

 

Als er zouden opmerkingen zijn over het takenblad, gelieve dit zo vlug mogelijk aan Chantal of Luc te melden; ikzelf ben volgende week in het buitenland en kan van daar niet veel betekenen voor het koor.

 

Eveneens aangehecht zijn de richtlijnen voor de helpers: met deze lijst weet je zeker waar en waaraf.

 

We maken er een mooie dag van: allen samen voor het goede doel!

 

Vriendelijke groeten,

Els

Takenlijst 'Liezelse Pieren'
takenlijst spaghetti 17juni2018.xlsx
Microsoft Excel werkblad 13.3 KB
Richtlijnen helpers 'Liezelse Pieren'
Spaghetti dag - Richtlijnen helpers 2018
Microsoft Word document 166.6 KB