Betaling lidgeld 2018

Beste koorleden

 

Ondertussen zijn we al 3 weken bezig in ons nieuw werkjaar. We zijn blij om zoveel vaste leden opnieuw te mogen verwelkomen. Ook zijn we heel blij dat we zoveel nieuwe gezichten hebben leren kennen. Om het werkjaar goed te laten verlopen zetten we even een aantal praktische zaken op een rijtje.

 

Allereerst vragen we aan iedereen om 50 euro lidgeld te betalen. Hiermee bekostigen we een deel van onze vaste kosten. Maar dit dient ook als inschrijvingsgeld voor "Koor en Stem". Op deze manier is iedereen ook verzekerd. Gelieve je 50 euro zo snel mogelijk te storten op het rekeningnummer BE63 7360 1762 9008 met vermelding van je naam - voornaam - stem.

 

Nieuwe leden moeten nog wel even het inschrijvingsformulier en de privacyverklaring invullen en ondertekenen. Deze kan je afdrukken uit de bijlages en ingevuld meebrengen op de volgende repetitie. Reeds aangesloten leden waarbij belangrijke gegevens veranderd zijn zoals adres, mail, telefoonnummer,... kunnen deze veranderingen doorgeven aan Ine.

 

Ons koor heeft ook een eigen website.

www.bacchanten.com

op deze website kun je inloggen op de ledensite met het wachtwoord B2870

 

Je vindt hier de laatste weetjes, en ook veel repetitiemateriaal. Zeker de moeite waard om regelmatig te bezoeken!

 

Groetjes,

Het bestuur.

Inschrijvingsformulier 2018-2019
Inschrijvingsformulier 2018-2019.docx
Microsoft Word document 90.4 KB
Privacyverklaring
Privacyverklaring (2).doc
Microsoft Word document 264.5 KB