Plannen voor 2019

Beste koorleden

 

Allereerst onze beste wensen voor het nieuwe jaar. We willen er alvast een heel muzikaal jaar van maken met als kers op de taart fantastische concerten in november.

 

We hopen jullie allen morgen te mogen verwelkomen op onze eerste repetitie van dit nieuwe jaar, wij zorgen alvast voor een drankje om goed te beginnen.

 

voor het jaar 2019  hebben we ondertussen al wat activiteiten gepland waar we alvast de data van willen meegeven zodat jullie deze kunnen inplannen in jullie agenda. Deze data staan ook in de agenda op de website zodat jullie ze altijd kunnen terugvinden.

 

  • Vanaf 1 februari nemen we geen nieuwe leden meer aan tot na de concerten van eind november zodat iedereen zeker genoeg oefentijd heeft.
  • Onze jaarlijkse spaghettidag zal plaatsvinden op zondag 23 juni 2019. Koorleden die zich voor deze dag nog mee willen inzetten kunnen zich altijd nog aanmelden voor deze werkgroep bij Katrien.
  • Op zaterdag 28 en zondag 29 september 2019 gaan we op koorweekend. Het koorweekend begint zaterdagmorgen en duurt tot zondagnamiddag. Hiervoor gaan we op verplaatsing met één overnachting. Deelnemen aan het koorweekend is een absolute must aangezien tijdens deze twee intensieve repetitiedagen heel wat puntjes op de i worden gezet voor onze concerten. Er is uiteraard ook tijd en ruimte op dit weekend voor ontspanning en plezier.
  • Onze concerten gaan door op zaterdag 23  en zondag 24 november 2019. Hou vrijdag 22 november 2019 ook vrij voor de generale repetitie.

 

We danken jullie alvast voor alle inzet en maken er graag met jullie samen een fantastisch muzikaal jaar van...

 

Groetjes vanwege het bestuur.