Repetitieweekend 28 & 29 september 2019

Beste koorleden,

 

In aanloop naar het volgende concert is er opnieuw een repetitieweekend gepland. Onze dirigente rekent natuurlijk op een talrijke aanwezigheid, daar dit weekend de laatste puntjes op de i zullen gezet worden qua zang. Na dit weekend zal er nog vooral gerepeteerd met de band.

 

Enkele nuttige en praktische details over dit weekend:

  • van zaterdagochtend 9.30 uur tot zondag 14.00 uur.
  • locatie in Lier (35 min. rijden) - Bed Muzet https://www.jeugdherbergen.be/nl/lier 
  • totale persoonlijke kost per persoon 100 euro (verblijf + alle maaltijden inclusief)

 

We willen vragen of jullie je aanwezigheid willen bevestigen (of afwezigheid even laten weten) door te antwoorden op deze mail. Op die manier kunnen wij het juiste aantal bedden reserveren. Graag vragen wij bij deze inschrijving ook een voorschot van 50 euro per persoon. Dit mag aub overgeschreven worden voor 1 mei op het gekende rekeningnummer BE63 7360 1762 9008. Na betaling van het voorschot is inschrijving definitief.

 

Alvast bedankt en tot morgen!

 

Groetjes,

Het bestuur