Spaghettidag 23 juni 2019: werkgroep gezocht!

Beste koorleden,

Op zondag 23/6 organiseren we onze jaarlijkse spaghettidag. Met het geld dat we inzamelen betalen we o.a. onze dirigenten, bekostigen we nieuwe partituren, leveren we een bijdrage aan het repetitieweekend, kunnen we alle kosten voor ons concert voorschieten, enz. ...
Ik ben nog op zoek naar enkele enthousiaste medekoorleden die samen met mij de organisatie van deze dag op zich willen nemen: organisatie in goede banen leiden, menu uitdenken, naar de winkel gaan, sauzen maken, ...
Vaste spaghettimensen zeer welkom :-) ! Nieuwe spaghettimensen uiteraard ook zeer welkom!
Geven jullie via bestuurbacchanten@gmail.com even een seintje als jullie graag deel uitmaken van de werkgroep? Een eerste bijeenkomst zouden we houden in de eerste week van de paasvakantie.
Alvast bedankt voor jullie reactie!
Groetjes,
Katrien