Herinnering: repetitieweekend 28 & 29 sept 2019

Beste koorleden,

 

Bedankt al voor de enthousiaste inschrijvingen en ook spijtige verontschuldigingen voor het repetitieweekend van 28 en 29 september. De teller staat voorlopig op 27 leden die meegaan, 6 leden die zich met pijn in het hart moesten verontschuldigen. Indien je nog niets liet weten, graag toch een van de komende weken een seintje geven en voorschot overschrijven voor 1 mei.

 

We willen er graag nog even op wijzen dat het wel degelijk om een repetitieweekend gaat, waar heel wat puntjes op de i zullen gezet worden in aanloop naar het concert. Indien aanwezigheid het ganse weekend moeilijk is, kan er uiteraard afgesproken worden om toch een repetitiemoment bij te wonen.

 

Stuur gerust een mailtje!

 

Alle info vind je HIER terug.

 

Groetjes,

het bestuur