Huiswerk tegen maandag 17 juni

Beste Bacchanten,

 

Morgen maandag 10/6 is het geen repetitie wegens Pinkstermaandag.

 

Dit betekent dat er ons nog slechts 2 repetities resten vooraleer we de lange zomerstop ingaan. Twee repetities om nog tal van nieuwe nummers in te studeren, zoals gepland stond... Helaas zal dus niet al het nieuwe materiaal ingestudeerd zijn voor de zomervakantie. Ellen wil ons nog zoveel mogelijk handvaten geven om de zomer toch goed te kunnen overbruggen.

 

Op maandag 17/6 maken we 'Like a prayer af'. We leerden deze al tot maat 23. Graag vanaf maat 24 verder instuderen zodat we hier volgende week mee verder kunnen en deze gekend is vooraleer we de zomer ingaan. 

 

Neem ook vooral nummers die je al lang niet meer beluisterde er nog eens bij, zodat het herhalen tijdens de repetities vlotter gaat.

 

Graag een grote opkomst voor deze laatste twee repetities!

 

Bedankt al voor jullie inzet! Na de zomer zal het concert er heel snel zijn!

 

Groetjes

Het bestuur