Repeteren 11/11 + flyers

 

Beste Bacchanten,

 

Wie thuis nog flyers over heeft en deze niet meer gebruikt, graag meebrengen vanavond. Al onze flyers zijn op en we hadden er nochtans veel besteld ;-). Dat betekent dat jullie allemaal heel goed bezig zijn met het maken van reclame! Top!

 

Op maandag 11/11 plannen we opnieuw een stevige repetitie. Deze zal doorgaan in de grote zaal van Chiro Ruisbroek, Kaardijkstraat 22A, 2870 Ruisbroek. We verwachten jullie om 16.45 uur. Repeteren van 17.00 tot 19.00 uur en van 20.00 tot 22.30 uur. Er zal soep en brood voorzien worden om samen te eten. We voelen enorm dat mensen die er niet bij waren op het weekend best veel gemist hebben. Probeer dus zeker deze intensieve repetitieavond bij te wonen. Twee weken later is het al zo ver, dan willen we er als groep staan en hebben we elk van jullie nodig. 

 

Vanavond repetitie zoals we het ondertussen gewoon zijn, rechtstaand en zonder kaft. Vorige week hard gesleuteld aan A brand new day, Like a prayer en het Bacchantenlied (tekst studeren). Deze zeker nog eens bekijken! De Adele hebben we ondertussen al twee weken gemist, neem deze zeker nog eens vast om op te frissen. 

 

Tot vanavond! Goed bezig allemaal!

 

Groetjes,

Het bestuur