Uitnodiging optreden solidariteitskoor FRAPPANT

 

Beste koorliefhebbers,

 

Op zaterdag 16 november treedt het solidariteitskoor Frappant op in CC Binder. De opbrengst is ten voordele van het welzijnswerk  van “ DE SCHAKEL” uit Puurs. Het solidariteitskoor (een stem voor stemlozen) heeft als thuisbasis Wilrijk en is hier niet bekend.

 

Met 120 (!) zangers van alle leeftijden en 15 muzikanten maken zij telkens een voorstelling rond een thema. Deze voorstelling heet “ Het Circus van het Leven, de Liefde en nog zo van die dingen …”

 

Ikzelf ben circusdirecteur en verzorg samen met een soort buiksprekerspop de tussenstukjes in de sfeer van een circus. Kaarten  kunnen besteld worden via de webshop van CC Binder of aan het vrijetijdsloket in de bib van Puurs tijdens de openingsuren.

 

Warm aanbevolen!

 

Hartelijke groet

Jan Van Gool