Helpende handen achter de bar

Dag Bacchanten!

 

Tijdens het concert op 23 en 24 november baten we zelf onze bar uit in zaal De Spil. Dit zorgt voor heel wat extra inkomsten, dus het is belangrijk dat we dit goed doen. Maar het zorgt natuurlijk ook voor heel wat werk. Werk dat wij als koorleden niet zelf kunnen invullen, omdat we dan op het podium verwacht worden :-).

 

Daarom een warme oproep naar jullie familie en vrienden. Hebben ze een ticket om naar een concert te komen kijken: super! Maar… misschein hebben ze de andere dag van dat weekend wel tijd en zin om ons in de bar te helpen.

 

We staan met 64 zangers op het podium, dus als iedereen kan zorgen voor een werkmaatje, dan komen we ruimschoots toe. We zoeken heel wat mensen, dus zou erg fijn zijn mochten jullie dit al even bij jullie naasten kunnen navragen.

 

Concreet:

Van mensen die meewerken verwachten we dat ze vooraf / tijdens en na het concert kunnen werken. (Vandaar dat het niet te combineren is met een ticket voor het optreden)

 

Jullie hoeven dit niet allemaal individueel te laten weten. Volgende week maandag 11/11 zorgen we dat er een blanco shiftenlijst is. Als jullie ter voorbereiding daarvoor al even kunnen navragen wie kan en wil helpen en wanneer dit past, dan krijgen we dat op dat moment vlot gevuld.

 

Alvast dikke merci!

 

Groetjes,

Het bestuur