U was geweldig! (+ planning komende weken)

Beste koorleden,

 

Wat een topweekend! Vermoeide stem, kleine oogjes en een net iets lager werktempo vandaag, maar nagenieten doen we zeker! We leverden niet alleen een prachtprestatie en kregen vele lovende commentaren, we zijn ook als groep weer sterker geworden. Bedankt, lieve Bacchanten!!

 

Ook een extra dikke kus voor al jullie fantastische familieleden en vrienden die onze bar hebben uitgebaat dit weekend! De opbrengst is geweldig!! Dikke dankuwel nog eens!

 

Om onze stemmen weer wat op hun plooi te laten komen, lassen we twee weekjes rust in. Vandaag 25/11 en volgende week 2/12 zal het GEEN REPETITIE zijn (compensatiedagen voor alle overuren de voorbije weken ;)). Op 9/12 verwelkomen we jullie graag opnieuw in Liezele voor een hapje, drankje én DE FILM! ;) Samen gezellig naar onze prestatie kijken en al dromen van een volgend concert. 

 

Op 16/12 is het dan opnieuw zingen geblazen, met ongetwijfeld enkele nieuwe gezichten die na dit weekend staan te popelen om bij deze toffe bende te horen. Via de website kregen we al enkele vrouwelijke aanvragen, MAAR jawel, dankzij onze toffe radiospot, meldde zich vandaag ook al 1 nieuwe tenor aan! Joepie!!! Die gaan we de 16de soigneren, he.

 

Als bestuur hebben we helaas geen rustdagje, want vanavond al meteen vergadering voor de Winterbar van vrijdag 13/12. Die komt al aardig dichtbij en daarvoor zullen we zeker helpende handen nodig hebben. We sturen een dezer nog concreet wanneer we hulp zoeken, maar kijk zeker al eens in je agenda en geef gerust een seintje wanneer je een shiftje zou kunnen komen doen! (bonnetjes, tap, schaatsbaan, hapjes, ...) Overdag zullen we echt moeten rekenen op jullie, aangezien 4/5 van ons bestuur voor de klas staat dan. ;-) Bedankt al om eens te na te kijken.

 

Vele groetjes,

Eva, Ine, Evert, Dorien en Katrien