Zondag 10 mei: Puurs ontwaakt!

"Beleef een unieke zonsopgang met klassiek orkest CASCO Phil (30 strijkers) en het koor De Bacchanten "

 

Zo staan we mee aangekondigd op hét nieuwe evenement van 2020 in onze gemeente. Tot deze ochtend moest het heel geheim blijven, maar vanaf vandaag mag iedereen het weten en kunnen we alvast werken naar een doel dat wel heel dichtbij is. Op 10 mei 2020 zullen we om 6u 's morgens met gesmeerde stemmen het beste van onszelf geven tijdens een uniek zonsopgangconcert. Dit alles op een openluchtpodium in onze prachtige groene zone rond het Fort van Liezele met de zon die achter ons zal opkomen. Een magisch moment dat wij mogen opluisteren met gepaste muziek. Hou dus 9 mei (voor een generale repetitie) en zondagvoormiddag 10 mei (voor het concert) zeker vrij. 

 

Nog even meegeven:

  • Tijdens de krokusvakantie, op 24/2, is er geen repetitie.
  • Op zaterdag 7 maart 2020 geeft onze bevriende harmonie Sint-Cecilia Puurs (partner winterbar) hun concert met muziek uit animatiefilms in CC Binder. Tickets 8 euro