Komende maandag al online plannen?

Hej lieve Bacchanten,

 

Lang geleden! Na een lange en vreemde periode, hervat het 'nieuwe normaal' (wat een verschrikkelijke term!). Zo willen we ook het zingen stilaan weer op gang trekken, al zal samen zingen in de zaal er nog lange tijd niet in zitten. We begrepen al dat voor vele Bacchanten ook thuis zingen niet aan de orde geweest is de voorbije maanden en daar hebben we uiteraard alle begrip voor!

 

Ellen zou vanaf deze maandag 25/5 elke twee weken online kunnen afspreken om nieuw materiaal digitaal door te geven. We spreken daarom al komende maandag een eerste keer online af met alle Bacchanten via ZOOM om 20u30. Geen zorgen maken over hoe dat programma werkt en of dat wel zal lukken... Gewoon op deze link klikken:

 

https://zoom.us/j/95142941548?pwd=a3o2OWtSNzBZalArQXlob2QzdGlnQT09

en volgende gegevens bij de hand houden: Meeting ID: 951 4294 1548 / Password: 4DJFcR

Zulke dingen werken het eenvoudigst op een computer/laptop. Op gsm of tablet moet je soms eerst een app installeren. 

 

Wat staat er deze maandag op het programma:

  • Update: hoe gaat het met jullie?
  • Hoe gaan we de samenkomsten organiseren in de toekomst?
  • Hoe zal het doorgeven van digitaal materiaal in zijn werk gaan? 
  • Wat wordt er verwacht van de koorleden?

 

Hopelijk zien we jullie maandag massaal inloggen! :)

 

Tot slot willen we nog even wat plannen onthullen over de spaghettidag die eind juni gepland stond. Uiteraard zal deze niet doorgaan onder de vorm die wij kennen. Met de werkgroep zijn we overeengekomen met afhaalmaaltijden te werken. De afhaalmaaltijden zullen besteld worden bij een traiteur zodat deze onder correcte omstandigheden gemaakt worden. Wij zijn nu volop prijs en kwaliteit aan het vergelijken en houden jullie op de hoogte van onze digitale verkoop die zeer binnenkort van start zal gaan!

 

Vele groetjes,

Jullie bestuur