Jaarlijks spaghettifestijn Bacchanten

Beste Bacchanten,

 

Onder normale omstandigheden zouden de 'spaghettidagdames' nu volop in de weer zijn om binnenkort veel mensen te ontvangen voor hun inmiddels befaamde spaghetti. Helaas kunnen we dit jaar ons spaghettifestijn niet laten doorgaan in de zaal zoals gewoonlijk. Dat zette ons aan het denken... Waarom het festijn niet gewoon naar jullie eigen huiskamers verplaatsen?

 

Het idee is nu om een pasta- en lasagneverkoop te organiseren, op dezelfde manier als we dat bij de wafels doen. Op die manier genereren we toch inkomsten om ons (hopelijk) concert en alle bijkomende repetities te kunnen financieren.  

 

We vonden een traiteur die ongelooflijke VERSE pasta's maakt en dit onder veilige omstandigheden en conform alle huidige maatregelen. Dit laatste vonden we enorm belangrijk. Dat de pasta's echt lekker zijn, weten we, omdat we de gerechten aan een strenge proeftest onderwierpen. En wees gerust, de proevers onder ons hadden wel degelijk hun smaak- en reukzin allemaal terug ;). Daarnaast is elk gerecht netjes voorzien van een houdbaarheidsdatum. 

 

Wij hebben alles al voorbereid: de gerechten zijn geselecteerd, de invulblaadjes (voor jezelf en je kopers) en een overzichtsblad zijn opgemaakt en er is een fantastische flyer voorhanden om digitaal via Facebook, Whatsapp, ... aan al je vrienden door te sturen. EN VANAF HIER REKENEN WE OP ONZE FANTASTISCHE LEDEN, OP JULLIE :) Promoot zoveel mogelijk, laat de bestellingen en de centjes bij jou binnenkomen en geef alles tijdig door via een online formulier. Klik op https://forms.gle/QwUgYvKshdhf8WKg7 om je volledige bestelling door te geven. Centjes kan je storten op BE63 73601762 9008. Dit alles graag TEN LAATSTE op zaterdag 20/6/2020. Je bestelling kan via drive-in opgehaald worden aan de zaal in Liezele op vrijdag 26 juni tussen 18u en 20u. Bacchanten halen zelf hun bestelling op en bezorgen alles aan hun eigen kopers.

 

Benadruk bij de mensen zeker de versheid van de gerechten (en 14dagen houdbaarheid, invriezen is dus ook zeker een optie) en promoot zeker ook de wijnen die we mee aanbieden (en bovendien afnemen van Puurse wijnhandel Entrepot du Vin). Meer info over de ingrediënten van de gerechten en over de wijnen vind je op het bestelformulier.

 

Bedankt alvast voor jullie inzet! We hopen op een korte, maar krachtige verkoop. (Verkoopsformulieren en flyer in bijlage.)

 

Vele groetjes,

de pastadames,

Renilde, Nicole, Els, Mieke M, Marieke, Leen D, Eva en Katrien 

Overzicht
Pastaverkoop2020_overzicht pp.pdf
Adobe Acrobat document 589.2 KB
Invulformulier
Pastaverkoop 2020_invulformulier.pdf
Adobe Acrobat document 663.7 KB
Flyer
Pastaverkoop2020-01.png
Portable Network Grafik formaat 8.2 MB