Pastaverkoop + komende repetitie op DINSDAG 23/6

Dag Bacchanten,

 

Allereerst bedankt aan de 40 koorleden die alvast hun bestellingen voor de pastaverkoop plaatsten! Tot vanavond kunnen jullie nog bestellingen doorgeven via het googleformulier (zie eerdere mail).

 

Omwille van onvoorziene omstandigheden moet Ellen de geplande repetitie van komende maandag verplaatsen naar dinsdag 23/6, zelfde uren (20u, 20u30, 21u en 21u30) en zelfde link. Graag doen we nog een warme oproep aan de bassen, die op 8 juni een beetje ondervertegenwoordigd waren. 

 

We gaan verder met het nummer Breakfast at Tiffany's en er wordt waarschijnlijk ook al een nieuw nummer aangeraakt. Indien we hier nog partituren van ontvangen voor de repetitie van dinsdag, bezorgen we ze jullie nog.

 

Bedankt voor jullie inzet vorige repetitie! We hopen jullie opnieuw massaal te zien komende DINSDAG 23/6.

 

Groetjes,

het bestuur