Opname van afgelopen repetitie

Beste Bacchanten,

 

Nog eens een dikke dankuwel aan alle leden die zich voor onze pastaverkoop hebben ingezet!

 

Daarnaast laten we ook graag weten dat afgelopen dinsdag de zoomrepetitie werd opgenomen. Leden die er niet bij konden zijn of leden die de repetitie gewoon graag nog eens overdoen, kunnen op onze website terecht bij "repetitiemateriaal - opgenomen repetitie". 

 

Het was aanvankelijk zo voorzien dat de zoomrepetities deze zomer zouden doorlopen. Zonder tegenbericht staat de volgende repetitie dus gepland op maandag 6 juli. Op vraag van zowel mannen als vrouwen, worden de uren een keertje omgewisseld (als dat voor Ellen ok is). Dan zou het dus zijn om 20u bassen, 20u30 tenoren, 21u alten en 21u30 sopranen.

 

Lieve bassen, we doen nogmaals een warme oproep aan jullie omdat we de afgelopen keren slechts drie bassen mochten verwelkomen. Zouden jullie het een kans willen geven? De mensen die er al bij waren vonden het telkens heel fijn! Daarnaast zijn we inmiddels aan het tweede nieuwe nummer bezig... Als we in maart 2021 toch iets willen neerzetten, hebben we jullie heel erg nodig! Hopelijk tot op 6 juli ;).

 

Groetjes!

het bestuur