Draaiboek eerste fysieke repetitie (7 september)

Beste koorleden,

 

Morgen staat onze allereerste fysieke repetitie sinds 13 maart gepland. Er is dit weekend hard gewerkt aan het draaiboek (zie onderaan deze post) en we rekenen er dan ook op dat al onze leden en muzikale leiding dit zullen doornemen (wees gerust, het is geen ellenlang document) vooraleer ze naar de repetitie komen. Richtlijnen i.v.m. in- en uitgangen, drinken, mondmasker, enz. staan te lezen. 

 

Ellen zal een faceshield dragen en achter een plexiglas staan. Alle koorzangers zullen de hele repetitie een mondmasker dragen. Graag geven we als tip mee dat de ervaring van mensen die voor hun werk voortdurend met mondmasker moeten spreken, leert dat de wegwerpmondmaskers het best werken. Zowel naar draagcomfort, als naar het correct dragen, als naar het goed kunnen ademen.

 

We hebben vast en zeker begrip voor mensen die zich, om gelijk welke reden, niet goed voelen bij een fysieke repetitie. We willen zeker niemand verplichten. Ook als je gedurende de repetitie geen goed gevoel hebt, ben je vrij de zaal te verlaten op elk moment. Nogmaals, alle begrip! Indien je tot de risicogroep behoort, willen we vragen zeker zelf de risico's in te schatten alsook de mening van je huisarts te vragen.

 

Indien je er niet bij zal zijn, we stellen alles in het werk om jullie via Zoom of desnoods de dag nadien via een video of audio op de website, de repetitie van thuis te laten beleven. We zullen pas op het moment zelf kunnen bekijken hoe we het regelen (internetverbinding enz). Probeer dus zeker even in te loggen met de Zoom, indien je niet binnen geraakt, zal je het nodige materiaal zeker daags nadien op de website vinden. Hopelijk hebben jullie begrip voor deze situatie.

 

Wij zijn niet vergeten hoe hard ons koor getroffen is geweest en voelen bij deze heropstart dan ook een grote verantwoordelijkheid naar veiligheid toe. Neem aub allen ook uw verantwoordelijkheid, volg de maatregelen in het draaiboek en blijf zeker thuis als je twijfelt aan je gezondheid.

 

Groetjes,

het bestuur

draaiboek deelrepetities versie 6sept.pd
Adobe Acrobat document 781.5 KB