Repetities mogen zoals gepland blijven doorgaan

Beste koorleden,


Van Koor en Stem ontvingen we dit weekend een mail waarin te lezen staat dat we volgens de huidige veiligheidsvoorschriften mogen blijven repeteren. De repetities van oktober die dus gepland waren (vanavond gesplitste repetitie 20u alten+bassen en 21u tenoren+sopranen, volgende week samenzangrepetitie, namen zie vorige mail) mogen dus doorgaan.


Uittreksel uit de mail van Koor en Stem:

Van zodra er iets verandert, zullen wij jullie zeker op de hoogte stellen. Daarnaast willen we jullie zeker nog vragen aub te verwittigen indien je er niet bij kan zijn en indien mogelijk de repetitie van thuis uit te volgen. Zo kunnen wij op voorhand inschatten met hoeveel we zullen zijn, zowel in de zaal als in de Zoom.


Groetjes,

het bestuur